Cum sunt folosite fondurile stranse

Pe 1 octombrie 2009 in Timisoara, a fost inaugurat Centrul de Oncologie Oncohelp, cea mai noua clinica de oncologie din Banat. Peste 900 de pacienti vor putea beneficia anual de servicii medicale gratuite in cadrul Clinicii Oncohelp....mai mult

Chiar de la inceputul sau, in anul 2002, campania Avon impotriva cancerului la san in Romania s-a bucurat de sustinerea a mii de femei, contributiile lor prin vanzarea produselor "cu fundita roz" facand posibile actiunile de sustinere care au loc in fiecare an.

Tot profitul obtinut din vanzarea produselor "cu fundita roz" este folosit in sprijinul campaniei impotriva cancerului la san.

Fondurile stranse din vanzarea produselor campaniei impotriva cancerului la san sunt exclusiv folosite pentru a ajuta femeile din Romania, atat prin donarea de echipament medical performant folosit in diagnosticarea si tratarea cancerului la san cat si prin derularea unei campanii educative la nivel national, pentru a determina cat mai multe femei sa faca pasii necesari in directia diagnosticarii precoce a cancerului la san.

Raport de activitate 2008:

Multumim tuturor celor care, prin cumpararea produselor dedicate si prin timpul daruit, au facut posibile urmatoarele actiuni in sprijinul luptei impotriva cancerului la san in Romania: