Semneaza petitia

Despre Campania Respectului pentru Femei

DespreCompania AVON este implicata in toata lumea nu numai in a aduce frumusete si oportunitate de cariera femeilor dar si in imbunatatirea vietii acestora prin cresterea respectului in societate fata de rolul lor in dezvoltarea sociala si prin preocuparea continua pentru sanatatea si standardul lor de viata. In Romania, compania AVON este cunoscuta mai ales pentru campania de prevenire si diagnosticare precoce a cancerului la san, "1 din 8 femei", initiata acum 6 ani.

Campania Respectului pentru Femei, inceputa de AVON impotriva violentei domestice din Romania, are drept scop prevenirea violentei impotriva femeilor prin educarea publicului si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

La 122 de ani de la infiintare, Avon lanseaza Bratara Respectului, primul produs vandut la nivel global care sprijina cauza Eradicarii Violentei Impotriva Femeilor. Simbolul infinitului care o impodobeste semnifica nenumaratele sanse pe care femeile din intreaga lume le pot avea pentru a trai o viata mai buna.Tot profitul obtinut din vanzarea Bratarii Respectului va fi folosit pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor din Romania.

Noi credem ca bataia NU este rupta din rai si ca orice femeie trebuie sa stie ca are de ales, chiar si atunci cand este victima violentei domestice. Prin campaniile educative si prin fondurile stranse datorita produselor dedicate precum Bratara Respectului vom putea sa ajutam femeile din Romania, victime actuale sau potentiale ale violentei domestice, sa isi schimbe viata in bine.

37.252
Semneaza si tu petitia!
Campania Respectului pentru Femei AVON